All you can eat in Alkmaar

Hasekura Alkmaar hét Japanse restaurant voor u!

Na een dagje shoppen in Alkmaar snappen wij bij Hasekura dat u toe bent aan een welverdiend diner. Voor de grote trek hebben wij daarom speciaal het all you can eat menu klaarstaan! Dus kunt u niet genoeg krijgen van onze authentieke Japanse lekkernijen en wilt u ongestoord blijven genieten? Dan is Hasekura Alkmaar hét Japanse restaurant voor u!

Sushi bij Hasekura

Sushi is in de afgelopen jaren meer dan een hype geworden in Nederland. De kunst van échte Japanse sushi lijkt hierbij soms vergeten. Hasekura heeft daarom haar focus op kwaliteit en authenticiteit. De traditie van het bereiden van sushi wordt hier dagelijks gedragen door de koks die met passie uw gerechten bereiden. Bij Hasekura bent u verzekerd van verse ingrediënten die telkens weer voor een smaaksensatie zorgen!

Tempura

Tempura behoort tot de specialiteiten van Hasekura Alkmaar. Het is een echte Japanse bereidingswijze waarbij het recept van het beslag een belangrijke rol speelt. In het beslag dopen wij de meest verse ingrediënten, zoals verschillende soorten vlees en groenten. Bij Hasekura Alkmaar heeft u de mogelijkheid om uit een grote hoeveelheid varianten te kiezen. Dus wie houdt van een lekker krokant laagje en authentieke Japanse smaken, is bij Hasekura Alkmaar aan het juiste adres!